12 Şubat 2016 Cuma

Feyyaz Kurtulus

Saç çıkarmak için doğal yöntem 2016 (işe yarıyor)



Merhaba arkadaşlar gerçekten saç problemi yaşıyorsanız sahsım tarafından denenen bu formülü uygulayın ve yazının tümünü sıkılmadan okuyun. Türkiye ve dünyada 3 erkekten 1'inin sorunu saç dökülmesinden bahsedeceğim. Saç dökülmesi bir çok sebepten oluşabilen bir hastalık ama en kötü sonuçlar doğuran ve önlenmesi oldukça zor olan sebep genetik dökülmedir. Genetik dökülme ailede kel olan birinin hormonlarını almanızdan kaynaklanıyor. Saç dökülmesi için onca yeni förmüller denenmiştir ama kesin bir sonuç malesef bulunamamıştır. Ama bazı yöntemler dökülmeyi minimuma düşürdüğüde tartışma konusudur.

 SAÇ DÖKÜLMESİNİN SEBEPLERİ 2016
Her saç dökülmesi yaşayan erkeğin ordan burdan duyduğu veya bizzat kendi araştırarak elde ettiği bir formülü vardır. Benimde saçlarımda seyrekleşmeler oldu insan ister istemez endişeye kapılıyor ve herşeyi deneyerek kendine bir şifa arıyor,derdi veren Allah şüphesiz dermanıda vermiş bize düşen onu arayıp bulmak ve en önemlisi inanarak dua etmek.

 SAÇ DÖKÜLMESİNE ÇARELER 2016
Yaklaşık 2 yıldır saçlarımda dökülmeler mevcut bir çok bitkisel,kimyasal şampuanlar denedim ama gerçek bir sonuç alamadım. Bir keresinde bitkisel yağlarla bir karışım duydum saçı sıfıra vurunca daha çok işe yaradığını duyunca saçlarımı sıfıra vurdum azda olsa dökülmelerim durdu ama tatmin edici değildi.


 GERÇEKTE SAÇLARIMIZ NEDEN DÖKÜLÜR? 2016
 Şimdilerde düşüne düşüne bir kanıya vardım saçların dökülmesini durdurabilecek bir formül üretmek için saçların neden döküldüğü hakkında bir bilgimiz olmalı ben neden döküldükleri hakkında düşünürken bir uzmana danıştım ve masaj yapmanın saç dökülmesini durdurabileceğini söyledi. Bir gün masaj yaparken saçlarımın döküldüğü kısmın kafamın en sert yeri olduğunu farkettim yani demek oluyorki saç dökülmesi yaşanan bölgenin derisi diğer bölgedeki deriden daha ince kafa tasımız ile gerdin sert derinin arasında kalan saç döklerimize giden damarlar tıkanıp saçlarımızın dökülmesine neden oluyor kanısına vardım.Tabi bunu burda yazabilmek için benim hayal gücümden fazlası olmalı ki insanlara yanlış bilgi vermeyeyim benim tezimin doğru olduğu kanısına varmamı sağlayan şey şimdilerde sıkça konuşulan organik saç ekimi ve organik saç dökülmesini durdurma yöntemi. Bu yöntem karın bölgesinden 100gram yağ alınarak saç dökülmesi yaşanan bölgeye enjekte edilerek çalışıyor yani derinin altına saç köklerini rahatlatacak bir tampon görevi yapıyor ve beslenemeyen saç dökleri enjekte edilen yağdan besleniyor ve yağların arasında rahatça duran damarlardaki kan akışı hızlanarak saçlar eski sağlığına kavuşuyor.

 SAÇLARIMIZIN DÖKÜLMEMESİ İÇİN NELER YAPMALIYIZ? 2016
Şimdi gelelim asıl sorumuza sorunumuzu bulduk şimdi neler yapacağımızı bulalım.Öncelikle saçları en az 3 günde bir yıkamalıyız saç köklerinin hava alması için gerekli.

 Şampuan kullanmayın ! Şampuanlar kimyasallarla donatılmış güzel kokulu fakat saçların düşmanıdır. Şampuanlardan önce sabun kullanılırdı ve saç dökülmesi günümüzdeki kadar fazla değildi.Organik sabunlar alın zeytinyağ özlü vs fiyatları çok uygun sürekli sabun kullanmaya özen gösterin.

Hergün sabah ve akşam olmak üzere 10'ar dakika saç kaybı yaşadığınız bölgeye masaj yaparak kan akışını hızlandırın ve asıl konu burda burayı dikkatle okuyun masaj yaparken ayaklarınızı davana dikin yani baş aşağı durun başınız kalbinizden aşağıda olduğu için masajla birlikte yer çekimi ile müthiş bir kan akışı oluşacaktır (Masajdan sonra kafanızın rahatladığını hissedeceksiniz) Akşam masajından önce saçınıza badem yağı sürün masaj bittikten sonra sabaha kadar badem yağı saçınızda kalsın sabah masajını yaptıktan sonra yıkayın.


 Ayda en az 1 kere 10 diş sarımsağı ezin iyice dövün ve içine 1 yemek kaşığı süt ilave edin elde ettiğiniz karışımı saçınıza masaj yaparak yedirin bir bone takarak 1 saat bekletin ve yıkayın.

 Aktardan veya bölgenizde var ise ısırgan otu temin edin suda kaynatarak demlenmesini bekleyin o su yeşil gibi olacaktır sonra fısfıs kolonya şişesi gibi bir kabın içine dökün aklınıza her geldiğinde saçlarınıza sıkın.

Bol bol su için hücrelerin yenilenmesi kanın yenilenmesi için önemlidir.

 Ve bu formülün en büyük etkenine gelelim Allah'a dua edin El-Şafi ismiyle dua edin şifa isteyin ve bu çabanızı ve duanızı duyan yaradan sizi asla karşılıksız bırakmayacaktır...

 Bu yazdığım saç çıkaran ve dökülmeyi durduran förmülün sonuçlarını maksimum 2 ay içinde göreceksiniz sarımsak ve süt förmülünüde yaparsanız yeni saçların çıktığına şahit olacaksınız Allah hepinize şifa versin...

Feyyaz Kurtulus

Yazar: Feyyaz Kurtulus -

2005'ten bu yana süren sanal alem serüveninde edindiği bilgi ve tecrübeleri paylaşan sıradan bir bilgisayar kullanıcısı...

Emailini Kaydet :

282 yorum

yorum yap «En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 282   Yeni›   En yeni»
Sercanix
Admin
1/31/2017 delete

sadece biraz saçım kalınlaştı

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
1/31/2017 delete

deneyen varmı arkadaslar _?

Yanıtla
avatar
Ahmet Dursun
Admin
2/04/2017 delete

Gayet doğru bir teşhis olarak destekliyorum. Bende her gün her fırsatta sadece diş diplerini iyice ovarak bazı bölgelerde saçımın çıktığını farkettim. Hiç bir maske kullanmadan saç derisine sadece masaj yaparak üç ayda bu sonuca ulaştım. Şiddetle tavsiye ederim. Bol şifalar.

Yanıtla
avatar
Leo
Admin
2/05/2017 delete

Bana Ulasirmisiniz gerçekten sonuclarinjzi görmek istiyorum önceki ve sonraki Halinizi teşekkür ederim

Yanıtla
avatar
2/05/2017 delete

Kardeşim yazını okudum hiç sıkılmadan.1990 doğumluyum 2010 yılına kadar saçlarım çok sıktı. ve hiç bir şekilde saçımın derisi gözükmezdi.Daha sonra gençliğin verdigi o kıpırdamalarla kuaföre giderdim fön çektirirdim jöle sürerdim üstüne sprey sıktırırdım. ve o şekilde yatardım geceleri bile. bir süre böyle tekrarladım çok az seyrekleştiğini farkettim ve o an bıraktım jöleyi spreyi. Benim ailemde kel insan yok. Babamın bile benden çok saçı var :) Herneyse toparlıyayım. 2012 de askere gittim ve o seyrek saçlar iyice döküldü alın bölgemden arka tarafa doğru açıldı. bildiğin hava alanı oldu yani :D Herneyse 4 ay önce Antalyaya geldim çalışma amaçlı bugüne kadar hiç bi sekidle takmadım saç dökülmemi.1 numara yapıyorum kirli sakal bırakıyorum ve yakıştığını düşünüyorum. Antalyada nişanlım beni ziyarete geldi ve o gün kendisi hastalandı. Bi pazar günü antalyada pınarlı köyünde Kural eczanesine gittik ilaç vs alabilmek için. Duvarlarda erkek kafa resimleri vardı arkadan çekilmiş bi şekilde merak ettim sordum eczacıya. Beni bilgisayar başına sandalyeye oturttu ve bilgisayarından çıkan bi kabloya bağlı bi kamera vardı. Saçımın derisine tuttu filan biraz inceledi kurtarabiliriz dedi saçlarını nasıl dedim.Yağ var dedi kendi üretimim kendi karışımım dedi. Sağlık bakanlığı onayladı dedi ve patentini almak için başvuru yaptım dedi. bir sürü belgeler filan gösterdi. Sonra telefonundan direk çekilmiş insanların fotolarını gösterdi.Hatta kendisi bile tepe bölgesindeki dökülme için kullanmış ve gayet başarılı bir sonuç almış. 150 tl ye aldım 100 cc bir şişe. 1 aydır kullanıyorum alnımın üst tarafından ortalara kadar sarı tüylenmeler ve aralardada kısa kısa siyah saçlar çıktı. Kafamın her tarafını pixel pixel çok iyi bildigim için ciddi ciddi gördüm farkı. Ve eczacı şöyle kullanmamı söyledi. Önce biraz ılık suyla ve tamamen dogal zeytinyağlı sabun ile saçını yıkıcaksın masaj yaparak dedi su çok sıcak olmıcak dedi. Daha sonra kurulucaksın yağı 3-4 fıs sıkıcaksın dedi ve masaj yaparak gerekirse sert uçlu fırççalarla vs yaparsın dedi. Sonuçları 1-2 ay sonra buradan paylaşıcam bütün herkesle.Yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim normalde Türkçe özürlü değilimdir.Hayırlı geceler herkese bol şifalar..

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
2/05/2017 delete

2 aydır deniyorum kalınlaşma var sanki özellikle ısırgan otu saçı kalınlaştırıyor sanki devam ediyorum inş etkisini daha net olarak görürüm

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/06/2017 delete

Kardeşim yağın ismi ulaşabileceğimiz adres falan ve sonucu öğrenebilir miyiz.

Yanıtla
avatar
2/07/2017 delete

Kardeşim vallahi yağın bir ismi yok 100cc lik bir cam şişede aldım ben. 1-2 haftaya tekrar bi kontrole gidicem eczaneye. Bakalım ürünün durumu ne isim cisim belirledimi ne yaptı ona göre iletişime geçerim

Yanıtla
avatar
2/07/2017 delete

Yağın ismini ve sonuçlarını yazarsan onla ilgilide bir yazı yazmak isterim kardeşim herkes faydalansın gerçekten etkili bişeyse.

Yanıtla
avatar
2/07/2017 delete

tabikide kardeşim üst tarafta yazmıştım zaten durumu.Tekrar eczaneye gittiğimde öğrenicem adı filan yoktu. Adam patent başvurusunu yapmış fakat ismini cismini göremedim belgelerde.Öğrendikten sonra paylaşıcam.Bende saçlarımı sürekli 1 numara yaptırıyorum 1-2 ay kestirmicem aradaki farkı göstericem burda. kullanmaya başlamadan önce 1 numara iken çekilmiştim fotoğraf son halinide paylaşıcam inşAllah..

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
2/10/2017 delete

süt ve sarımsağı nasıl sürücez saçımıza

Yanıtla
avatar
2/10/2017 delete

önce sarımsağı dövün iyice sonra sütle karıştırın saç dökülmesi yaşadığınız bölgeye sürün ve maajla yedirin.

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
2/12/2017 delete

Öncelikle sa abim ben 17 yasindayim babamın bu yaslarda dokulnus saclari benimde şafaklarda az da olsa dökülme var bu formul saç çıkarır mı şafaklarda da yoksa sadece orta bolgelerde mi ise yarar

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
2/14/2017 delete

Merhaba Murat Bey
benimde zamaninda cok dokuldu seyreldi cok bakim yaptim .

Simdi on taraflar seyrek ...

Anladigim kadariyla dokulmeyi durdurmanin yanisira sac cikariyo
Su an nasil bi sonuc aldiniz merak ettim bi de size yagin icerigi hakkinda bilgi verdi mi gerci patent falan dediniz tamamen icerigini soylememistir ama hani uc asagi bes yukari nelerden olustugu hakkinda bilgi verdi mi

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/15/2017 delete

Murat bey antalyada oturuyorum eczanenin adını söylermisimiz

Yanıtla
avatar
Fatih
Admin
2/16/2017 delete

Benim başimin ön tarafinda beyaz gibi kücük ince tüyler var orta tarafta biraz daha büyük ama onlarda ince.bunları kalinlaştirmanin saç yapmanin bir yöntemi varmı.önceden yoktu.bir kac yağ kullanmistim sonra bunlar cıkti ama 2 senedir böyle saca dönüsmedi.yardimci olurmusunuz

Yanıtla
avatar
2/16/2017 delete

https://www.google.com.tr/maps/dir/''/p%C4%B1narl%C4%B1+kural+eczanesi/data=!4m5!4m4!1m0!1m2!1m1!1s0x14c383e3199f174b:0x39c00b0fad63942d?sa=X&ved=0ahUKEwjt8Yz-h5PSAhVFzRQKHbwpD9sQ9RcIZzAL

Yanıtla
avatar
2/16/2017 delete

Kardeşim sana minoxili tavsiye ediyorum o zaman şu yazımı okursan detayları öğrenirsin: http://feyyazkurtulus.blogspot.com/2017/01/sac-cikarmak-icin-yeni-yontem-2017.html

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/17/2017 delete

Murat bey eczane Aksu damı
K... eczanemi ?

Yanıtla
avatar
2/17/2017 delete

Süt ile sarımsak kürünü kaşlarımızada sürsek kıs sürede kaşta çıkarmı acaba?

Yanıtla
avatar
2/18/2017 delete

Hiç denemedim malesef sorunun cevabını bilemiyorum.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/20/2017 delete

Merhaba arkadaşlar. Bahsedilen eczane benim. Bir düzeltme yapmam gerekiyor. Sağlık Bakanlığı onaylı demiş arkadaşımız. Değil arkadaşlar. Patent başvurumuzu yaptık. Türkiye araştırması tamamlandı yurtdışı araştırmasını bekliyoruz. Öte yandan TUBITAK projelendirme müracaatımız da kabul edildi. Yakında bu süreci de tamamlarız inşaallah.

Bir hususu da önemle belirtmekte yarar var.

Hiç kimseye kesin saçınız çıkar demiyoruz. Umut tacirliği yapmıyoruz yani. Kullanıcı kendisi saç köklerini ve cilt yapısını görüyor ve önerilerimizi söylüyoruz. Deneyip görmeniz lazım diyoruz. Bugüne kadar hiç bir kullanıcıdan da aksi bir geri dönüş gelmedi.

İyi günler.

Yanıtla
avatar
2/20/2017 delete

Merhaba yusuf bey.Aklımda öyle kalmış benim kusra bakmayın :) Yararını gördüğüm için elimden geldiğince fazla insana bunu aktarmak istiyorum

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/22/2017 delete

merhaba. anladığım kadarı ile samimi paylaşımlar var. memnuniyet verici. benim de yıllardır döküktür saçlarım. saç ektirme (fue) düşünmedim değil. yine yıllar önce Türkiye'nin belki de dünyanın en iyilerinden biri olarak bildiğim akupunktur uzmanı bir doktor bana şöyle demişti. saçlarının çıkmasını istiyorsan her an sert bir fırça ile başını kanayıncaya kadar masaj yap. yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi. denemeye değer. kan basıncı önemli.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/26/2017 delete

hepsini yaptınmı??

Yanıtla
avatar
Evrennn
Admin
3/03/2017 delete

bunların hiçbiri işe yaramıyor hepsini denedim herkez bişey söylemiş.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/04/2017 delete

Merhaba. Faydasını gördüğünüze sevindim. Sağlık Bakanlığı konusu ilaçlarla alakalıdır ve bu alanın dışındadır. İlaç ve kozmetik farklı alanlardır. Patent ve arge çalışmaları bittiğinde Kozmetik yönetmelikleri gereğince ruhsatlandırma yoluna gideceğiz kısmetse.

Saçların bakımı ve yeniden çıkmasını sağlamakla birlikte kır saçlı iki kullanıcıda gözlemledik ki yeni gelen saçlar kır gelmiyor, orijinal rengi ile geliyor. Dolayısı ile düzenli uzun süre kullanım ile saçlardaki akların da azalacağı ve hatta orijinal rengine dönmesini sağlayacak pigmentasyonu ve melanin sentezini sağladığını düşündürüyor bu gelişme.

İyi günler.

İyi günler.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/07/2017 delete

kanki tam olarak kısa ve öz bi tarifini yazar mısın rica etsem

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
3/19/2017 delete

Tshirt bile ayni sacli ve sacsiz 2 resimde bu tesaduf olamaz herhalde fotoda oynama var yada topik kullanilmis

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/20/2017 delete

+994553429821. Wptan ulaşa bilir misiniz?

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/20/2017 delete

Ürünü alıp denemek istiyorum.

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
4/17/2017 delete

Size nasıl ulaşabilirim murat bey ?

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/26/2017 delete

İstanbulda MMM Kımya bir bilim çalişması yapmaktadır.Allah izin verirse herkesin saçlarına şifa verecek bir formul olacaktır.minoxidil en kötüsüdür uzak durmanızı tavsiye ederim.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/01/2017 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar
Unknown
Admin
5/01/2017 delete

Murat bey merhaba, benimle irtibata geçebilir misiniz lütfen

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/01/2017 delete

Allah rahmet eylesin;
Meslektaşımız Ecz. Yusuf Faruk DOĞAN (Kural Eczanesi/Aksu) vefat etmiştir. Cenazesi 05 Nisan 2017 Çarşamba Aksu Güzelyurt Mahallesi Güzelyurt camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Güzelyurt mezarlığına defnedilecektir.

Merhum meslektaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Antalya Eczacı Odası
Yönetim Kurulu

Yanıtla
avatar
Mustafa
Admin
5/03/2017 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar
Unknown
Admin
5/08/2017 delete

Aynen bende ona dikkat ettim

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/08/2017 delete

Çok fazla yorum okudum çeşitli sitelerden bu konuda anladığım kadarıyla ısırgan otu suyu bayağı işe yarıyor herhalde

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
5/16/2017 delete

Murat senkul bana ulasirmisin lutfen

Yanıtla
avatar
Doctor
Admin
5/22/2017 delete

Ayda en az 1 kere 10 diş sarımsağı ezin iyice dövün demistinizde bunu günlük uygulasak olurmu

Yanıtla
avatar
Adem Topal
Admin
5/26/2017 delete

Bu islemi uygulayan gören oldumu ise yarıyormu

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/08/2017 delete

KArdeşim ben bahsedilen üründen almak istiyorum yardımcı okurmuşum teşekkür ederim

Yanıtla
avatar
6/09/2017 delete

Allah rahmet eylesin.Şok oldum bu yazıyı okuyunca :(

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/19/2017 delete

Feyyaz Bey arkadaşın dediği gibi uygulayan varmı bu sarımsak sütlü karışımdan fayda gören saçı çıkan ??

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/21/2017 delete

Sut yerine zeytinyagi olmazmi

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/22/2017 delete

Sut yerine zeytinyagi olmazmi

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
7/12/2017 delete

Ben yaptim oluyor

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
7/28/2017 delete

Arkadaşlar iş stresi ve diğer nedenlerden saç dökülmesi yaşadım ve bu nedenle iki yıllık çalışma neticesinde eski saçlarıma 30 gün süre içinde yüzde 60 ulaştım hergün kullanıyorum ve 3 ay sonra eski saçlarıma kavuşmuş olacam inşallah. Bu iş devamlılık ister.sabır ister. Yılmamak lazım bu yüzden benim gibi inatçı arkadaşlar watsap tan yazabilir 05466980086 Kuşçu

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
7/28/2017 delete

Tlf numarası nı yanlış yazmışım Özür dilerim 05466990086

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
7/28/2017 delete

Arkadaşlar iş stresi ve diğer nedenlerden saç dökülmesi yaşadım ve bu nedenle iki yıllık çalışma neticesinde eski saçlarıma 30 gün süre içinde yüzde 60 ulaştım hergün kullanıyorum ve 3 ay sonra eski saçlarıma kavuşmuş olacam inşallah. Bu iş devamlılık ister.sabır ister. Yılmamak lazım bu yüzden benim gibi inatçı arkadaşlar watsap tan yazabilir 05466990086 Kuşçu

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
7/30/2017 delete

Herkese merhaba...
Oncelikle fiziki olarak saclarimiz vucudumuzun en ust bolgesindedir.saclarimiz icin gerekli olan kan akisi olmadigi takdirde saclar zamanla zayiflar ve dokulmeye baslar.herseyden once kafatasi ustundeki kan aksinin hizlanmasi ve sac koklerine gerekli olan minarellerin ulasmasi lazim,o yuzden masaj yontemi onemlidir hatta masaj yaparken sarimsagi guzelce ezip kafaniza iyice bastirarak masaj yapmak cok faydali sac derisine nufuz ettigi icin kisa sure sonra yanma baslar ve kan dolasimi hizlanir tabiki bu islemi duzenli olarak yapmanizda fayda var.haftada 1 yada 2 gun duzenli olarak yaparsaniz 2-3 ay sonunda degisimi goruceksiniz

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
8/15/2017 delete

Calisman neymis sen profmusun milleti dudukliycen heralda

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
8/30/2017 delete

Minoxil kullanıp bırakan birkaç kişiden duydum, gerçekten saç çıkartıyormuş ama bırakınca eski saçından beter hale getiriyormuş. Yani saç derisinde birnevi bağımlılık yapıyormuş. Kullanmadan önce bir doktora başvurulması gerekiyor bence.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
9/06/2017 delete

Murat sengul kardesim varmi bir felisme

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
10/03/2017 delete

Bende bitkisel hazirlanmis cok iyi derecede karisim var.. ve kendim icin kullaniyorum bayada faydasını gordum..Duzenli kullanildigi takdirde Saclarinizin ciktigini göreceksiniz.. Isirgan tohumu yagi yılan yağı Çörek otu. Tatli badem yagi. ACI BADEM hasbas yağı. Ozon yagi argan yagi .ceviz yağı Ve sayamadigim bi cok bitki yagindan olusan Muhtesem karisim.

Yanıtla
avatar
10/06/2017 delete

sakal nasıl çıkar diye düşünerek vakit kaybetmeyin! hemen https://www.minoxidil.com.tc/sakal-nasil-cikar.html adresine tıklayın sakal sorununu kökten halledin.

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
11/14/2017 delete

Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır saç için uğraştım. Sonunda kardeşimle ben bir tarif denedik. Kardeşimde ufak tüy şeklinde saçların çıktığına şahit oldum. Benim de saçlarım kalınlaştı ve gürleşti. Karışımı kendimiz için hazırladık. Hala da kullanıyoruz.
öncelikle karışım saçlara hacim kazandırıyor, kalınlaştırıyor. Dökülmeyi tamamına yakın kesiyor. Umarım sizler de çözüm bulursunuz. Ve mümkünse masajı bırakmayın. Ayrıca saçınıza sürerken "Ya Şafi" ismiylw sürün ve işe yarayacağınıza inanın.

Biz farklı bir karışım yaptık her ne şekilde olursq olsun işe yaradı hala devam ediyoruz. İnşaALLAH sizde de işe yarar.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
11/17/2017 delete

Bu yağları aktaran hazır olarak temin edebilirmiyiz

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
11/18/2017 delete

Yaptığınız karışım nedir peki

Yanıtla
avatar
Adnan Kaymaz
Admin
11/19/2017 delete

Abi 3 ay önce bu yazını okumuştum. Senden sonra facebookta bingöl garantili saç çıkaran şampuan isimli bir sayfadan şampuan siparişi verdim. 2 aya yakındır kullanıyorum saçlarım yok denecek kadar azdı beni gören herkes afedersiniz kel diye hitap ediyordu. Saçlarım şuanda kapanmak üzere resim sitenize yükleniyorsa daha önceki resmimi ve şimdiki resmimi yüjlerim yada isteyen faceden baksın profilime yeni ve eski saçlarıma fotolarımdan baksınlar

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
12/04/2017 delete

İyi akşamlar herkese 10 gün içinde küçük küçük sihay saçlarım çıkmaya başladı gerçeği söylüyorum nasıl olduğunu merak edeceksiniz hemen söylüyorum doğum kontrol hapı sayesinde 5 tanesini ezin un haline getirin ve şampuanla karıştırın çalkalayın sonra ben dalinle yıkıyorum saçımı eminim mutlu olacaksınız sizde aylık foto atıcam inşallah hiç bi şampuan farketmez ama çok aşırı güçlü bi şampuan olmasın doğum kontrol hapı hiç farketmez hepsinden olur çünkü değişik değişik isimleri var teşekkürler ....

Yanıtla
avatar
Tolga
Admin
12/24/2017 delete

Adnan selamlar, şampuan sayfasını inceledim, güvenilebilirliği konusunda şüphelerim var.Bu konu dolandırıcılığa çok açık. İkna olabilirsem deneyeceğim ama nasıl ikna olurum bilmiyorum

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
1/07/2018 delete

Kardeşim lutfen tarifinizi bizimle paylasirmisiniz

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
1/07/2018 delete

Evet önerdiğin formüller güzel ve işe yarıyor süt zaten sacı yeni cok besliyor sarımsak zaten kullanıldığı her alanda mucize bende bişey önermek istiyorum sampuanın içine 25 30 damla çam terebentin koyun her dua girdiğinizde calkalayın ve sampuanınızla saclarınızı yıkayın dökülen yerlerden ve saçlarınızın her bölgesinden yeni saçlar çıktığını göreceksiniz

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
1/13/2018 delete

Adnan abi seninle nasil iletişime gecebiliriz

Yanıtla
avatar
Burhan
Admin
1/20/2018 delete

Feyyaz bey saç dökülmesine çözüm bu sitedeki şampuandan oldukça memnunum bunuda ttnıtın bence

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
1/31/2018 delete

Karın bölgesinden nasıl yağı alıp saça enjekte edecez onu da belirtsen

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/07/2018 delete

batmanda bi eczacının hazırladığı solüsyon aldım 200 TL. aracı olan tanıdık ve bana bütün detaylarıyla kullanım şeklini yazılı uygulamalı videosunu attı. önceki ve sonraki fotoğraflarıda gördüm 3-6 ay arası erkek tipi dökülmeye son verip yeni saçlar çıkarıyor. bende çektim kafa fotomu ve kullanıyorum 3 gündür. neticeyi burada paylaşıcam. inşallah gördüklerim ve anlatılanlar doğrudur. Kalanlarda giderse artık canı sağolsun napalım bıktım arayış içinde olmaktan kökten gider bende kurtulurum :)))))

Yanıtla
avatar
şifabuldum
Admin
3/08/2018 delete

Murat bey merhaba size facebooktan nasıl ulaşabilirim. Bir link gönderebilirmisiniz. Teşekkürler. fikirgeldi@gmail.com

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/16/2018 delete

sıstemın,nedır?

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/16/2018 delete

sıstemın,nedır?

Yanıtla
avatar
Zürih
Admin
3/20/2018 delete

Eczaneden sise icinde alinan yag: hint yagi

Yanıtla
avatar
3/22/2018 delete

kardeşim adres ve telefon verebilirmisin?

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
4/01/2018 delete

Arkadaşlar uzun yıllar kellik adına araştırma yaptım. Kel kalma korkusuyla. Aslen münasebetiydim. Fakat burdan kazandığım paralarla yıllarca araştırma yaptım. Gönüllü kişiler ve kendi üzerimde. Sırf bunun için ameliyata girdim. Nica materyaller üzerimde denedim. Babam annem; oğlum bunca bilim adamı bulamamış sen mi bulacam diye karşı çıkardı fakat ben devam ettim. Ve nihayet kelliğin nedenini buldum. Arkadaşlar onu bunu kafaniza sürerek saç gelmez. Gelsede geçici olur. İnsanda saç üretimini neden duruyor. İşte ben bu sorunun cevabını buldum araştırmalarınla. Ilaç için ayrıca araştırma yapmam gerekiyor. Fakat artık araştırmalarını sonlandirdim. Çünkü bu işte maddiyat olmayınca olmuyor. Bu yüzden anlattığınız bu çözümler boş. Sorun sandığınız gibi saç derisinde değil daha derinlerde. Burda açıklamam da mümkün değil zaten. 1997 98 yıllarında yeni şafak gazetesinde .kellik alım etti. Baslikli haberde açiklamiştim. Aradan 20 yil gecti. Bu bilgi hala bende saklı hazine.

Yanıtla
avatar
Hakan
Admin
4/10/2018 delete

Kardeşler saç konusunda 2 ürün var birisi minoxil diğeri bingöllü bir kardeşin doğal yaptığı şampuan. Minoxil kalp çarpıntısı yani sıra 1 yıl sonra etkisini yitiriyor bırakınca olanda gidiyor . Ama çok etkili kısa sürede sonuç alınır. Bingöl'de yapılan sampuan da dokulmeyi durduruyor saca canlılık veriyor ve Tüylenme yapıyor ben 3 ay oldu kullanıyorum siyah yeni saclar çıktı dersem yalan olur ama mevcut saç aşırı kalinlasti ve siyahlasti boş yerler ise halen sarı tüyler le dolu . Üstte var olan saçım uzayınca olmayan yerdeki tuylenmenin üzerine düşünce sanki saç varmış gibi oluyor bu ikisinden başkaşı yalan boşuna kanmayin bende çok kandim hem param hem zamanım çöp oldu. Minoxil eczaneler de şampuan da facebooka saç dökülmesine çözüm yazin çıkıyor kapak fotosunda sadece tlf numarasi yazıyor

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
4/11/2018 delete

Niye saklıyorsun anlamadım? Paylaşman gerek bence

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/20/2018 delete

Saçlar zamanla zayiflar ve ayva tüyüne döner .ayna ve ışıkli ortamda yakindan baktiginizda kel olan bölgelerde o saclariniz ayva tüyüne dönmüştür aslinda kafanizdadir saclariniz ama kol kilina dönmüştür.size verecegim tarifleri yaparsaniz o tüyle 6 ile 1 sene icerisinde Allahin izniyle saça dönüşecektir.dikkat edin mantigi anlayin yeterki .nasilki vakimsizliktan ayva tuyune donduyse adam gibi bakim yaparakta saca dönüşecektir sirasiyla yazdim altta
1: kesinlikle şampuandan uzak durun
2: aktardan saf zeytinyagli sabun alin onu kullanin ve basinizi kurularken havluyu asla bastirip saga sola cekmeyin kendi halinde kurusun
3:hakiki zeytinyagini boş cikolata nutella şisesi vs kavanoza doldurun 5 dış sarimsagi kucuk parcalara bölerek hepsini içine atin çörek otu alin marketten ve yemek kaşıgi dolusu çörek otunu yarim su bardagi ilik suya atin orda sertligi gidecek yumusayacak ..sonra onuda zeytinyagina katin hindistan cevizi yagi ve çörek otu yagida alin hakikisi olsun .bu yagin icine yemek kasigi kadar her iki yagdanda atin iyice karistirin .ve her aksam kafaniza kucuk tatli kasigi kadar surun.ayaklarinizi koltuga kaldirin basiniz asagida kalsin yere uzankn kan beyne gelsin.ve ellerinizle parmaklarinizla basinizin tamamina masaj yapin 20 dakika şakaklara kulak arkasina tepelere heryere iyice masaj yapin .o şise size 6 ay yetecektir
4:derma roller satin alin.192 yada 200 igneli olsun.derma roller kafada delikler acarak duzenli yara olusturur acilan bu yaralari beyin vucut algilar ve oraya kolajen ve hucre yollar haddinden fazla ve bu hucreler kafada actiginiz deriyi tamire baslarlar.dogal olarak sac kokleride tamir olmaya ve kuvvetlenmeye baslar .eger derma roller aci yapiyorsa uyusturucu krem alabilirsiniz eczaneden ben emla krem kullaniyorum gayet uyusturuyor...derma roller kullandiktan sonra .yukaridaki yag karisimini kafaniza surerseniz .roller kullanmadan surdugunuze kiyasla kafa ve sac derisi kokleri %70 80 daha iyi etki edecektir.bu uygulamalari yapmak cok basittir bir kere 200 tl ye yakin harcayacaksiniz 6 ay kullanacaksiniz
5:her gun çörek otunun kendisini yine tatli kasigi..yani cay kasiginin bir buyugu olan kasikla alip ilik suda 10 dakika bekletin su az olsun ve sonra onu her sabah yada aksam agziniza atip cigneyin ve yutun .evet biraz acidir ancak tedavi hem icerden hem disardan olacaktir.cunku corek otu dth hormonunu bloklar ve sacin ayva tuyune donusmesini engeller .evet bastaki zeytinyagi hindistan cevizi yagi sarimsak vs demistikya iste o karisimdanda sabah ve aksam ayni kasikla iciyoruz.cumartesi gunu kafamiza iyotlu tuz serpiyoruz ve elimizi suya daldirip tuzu kafamizda elimizin islakligiyla eritiyoruz ve iyice yediriyoruz sonra agdan bayirdan buldugumuz isirgan otunun saplari ve yapragini tencerede kaynatip soguduktan sonra sadece bu suyla yikiyoruz .ve pazar gunleri kafamiza hic bir sekilde hic bir sey surmuyoruz ve yikamiyoruz.dinlenmesi ve aldigi vitamjnleri besinleri hazmetmesini sagliyoruz .bu kuru 6 ay yapan Allahin izniyle şifa bulur .unutmayalimki hastalik sadece disardan surulecek yaglarla tedavi edilmez.evet cok faydasi olur ancak..durgun su kokar durgun sudan abdest bile alinmaz.onun icin kafa derisindeki kilcal damarlar tikanir ve sac kokleri beslenemez ve saclariniz zayiflar ayva tuyune döner.her gun spor yapar ve saglik az yagli yiyecekler tuketir ve aksatmazsak tıkanan kilcal damarlara kan basinci artmasiyla rahatlik gelecek ve acilacaktir.ve beyne cocukluktaki gibi saglam kan dolasimi gelecek ve yukardaki saydigimiz yaglar derma roller vs uygulamalariyla sacin cikmama ihtimali kalmayacaktir..evet biraz uzin yazdik ama yazmamizda lazim.soranlara soyliyim ben bu uygulamayla saclarima kavusuyorum her gecen gun kel bolgelerdeki ayva tuyleri gelisiyor siyahliyor kalinlasiyor...evet bir nokta daha var buda önemlibu uygulamalari yalarken erkekler saclarini 3 yada 2 numara yapsin .uygulanan maskenin ve masajinn rollerin etkisi dah hizli olacaktir ve resimlerinizi cekin ve 6 ay sonra tekrar 2 3 numara vurdugunuzda aradaki farki kendiniz goreceksiniz

Yanıtla
avatar
sercan
Admin
4/28/2018 delete

abi bende senin yorumunu okudum 1 ay önce sipariş verdim aldım saçlarım baya kapandı allah razı olsun

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/28/2018 delete

Arkadaslar ınanın öyle bir sabun varki.. Saç çıkartıyor..

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/28/2018 delete

Arkadaşlar düzenli kullanım ile saclarınızın onemli bir kısmına geri kavusabilirsıniz.. Benim sacım hic yoktu.. Bı sabun keşfettım.. Inanın sac dokulmesını onlemek surda dursun. Saç çıkartıyor.. Cep tel 0533 481 90 24.. Kel arkadaslar arasın.. Ankara.. İlk sabunu ücretsiz vericem.. O kadar iddalıyım

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/30/2018 delete

Hakan kardesim güvenilirmi alalimmi

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/30/2018 delete

Aga yapma be sabun saç cikarirmi

Yanıtla
avatar
5/03/2018 delete

arkadaşlar saçlarımın kenarları açıktı ve tesadüfen bursadaki arkadaşım vasıtasıyla sandulaç diye bir ürünle tanıştım. bu ürünü arkadaşımla birlikte kullanmaya başladık. 2 ayda saçlarım kalınlaştı ve gürleşti dolgunlaştı. bioksin minoxidil ve lorealin tüplerie kadar herşeyi kullanmıştım. Sizede güvenerek tavsiye ediyorum. internet sitesi nide paylaşmamda sıkıntı varmı bilmiyorum. www.sandulac.com

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/07/2018 delete

biri demiş geçici saç olur diye,
arkadaşlar bizzat sarımsakla saç çıkardım ve çıkan saç asla dökülmüyor bunu gozlemledim, bu bir mucize, çıkarabildiginiz kadar çıkarın.

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
5/08/2018 delete

kara sarımsak olacak daha etkili bir etkili formülde ada soganı bıçakla kazıyıp çıkan jeli bir kapa koy ve balla karıştır dökülen yer sür akşamları yatarken kafanı boneyle sar cildte kanlanma oldugu için biraz kaşındırıyor sabah yıka kurudukdan sonra elini saçına sür bir tel bile saç gelmiyor çok araştırdım ve en etili yöntem budur ve saf zeytin yaglı şampuan dene ve gör derim adasoganı araştır.....

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
5/14/2018 delete

Bıttım veya defne sabunu deme şimdi

Yanıtla
avatar
karamurad
Admin
5/22/2018 delete

bu hapları eczacilara sordum da gardaşım pek önermediler hormon bozulur vb. diyorlar ben de bunu denemek istiyorum ama kafamı karıştırdılar yahu

Yanıtla
avatar
Faruk giray
Admin
6/12/2018 delete

Güvercin besleyen birisi var bingöllü fatih diyorlar kendisine internette en çok bu şampuandan memnun kalan var siparis edeceğim ama buraya baya yazan varmış ne dersiniz deneyeyim mi ? Bilgisi olan yada kullanan var mı burada

Yanıtla
avatar
Sinan
Admin
6/15/2018 delete

O şampuanı bende kullandım dökülmeyi durduruyor tüylenme yapıyor ama adamla atıştık ters zamanımda şampuanda alamıyorum hala oğlu kendi adına aldı suan yöne kullanıyorum allah var adam da iyi birisi ama oruç ayı yanlış anladık birbirimizi

Yanıtla
avatar
Metin Işık
Admin
6/19/2018 delete

Kuzenim kullanıyor saç dökülmesi durmuş bende alacağım sonuçları yazarım buraya.

Yanıtla
avatar
Mehtap
Admin
7/08/2018 delete

Bingöllü fatih abinin şampuanını aldım buradaki arkadaşların yorumuna bakara 1 aya yaklaştim dökülme durdu kepek yok oldu saçlarım çabuk uzadı deneyin derim

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
7/18/2018 delete

Peki inanalım mı ???

Yanıtla
avatar
Hilal
Admin
7/22/2018 delete

2 ay once Yorumları okudum bingöllü fatih Beyin sampuanini kullanıyorum dökülme durdu saçlar yumuşadı çabuk uzamaya başladı ben zor bulmuştum http://facebook.com/saccikaransampuan buradan göz atabilir isteyen arkadaşlar

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
7/22/2018 delete

Herkes birşeyler yazmış gerçekçi birşeye rastlamadım

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
7/27/2018 delete

Bingöllü fatih Beyin şampuanları diye google yazdım burasi çıktı komşum kullanıyor baya değişti saçları

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
8/02/2018 delete

Ya abi Allah aşkına adı sanı belli olmayan bir urunu ne eczane satar ne de başka bişi olur öyle şey mi var ya sağlık bakanlığı onayı olmadan hangi eczane ürün satar kaç işlemden geçiyor o ürünler biraz mantik

Yanıtla
avatar
Kenan o.
Admin
8/10/2018 delete

Fatih abinin şampuanına göz attım kullanan baya kişi olumlu yorum yapıyor ama yine de denemekten zarar çıkmaz umarım dedikleri gibidir

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
8/12/2018 delete

Ark lar böyle eczanenin bu tür ilaçlar yapması ve tedavi etmesi mümkün değil ben kendim laborantim bu işinde yapılan ilaçlarda kullanılan mg kadar ayarlanmasını yaparız öyle patet almak ilaç yapıp bu ilacı deneyin demekle olmaz anladinizmi saci kel olanlar saç çıkarmak için uğraşanlara saçınız tamamiylen çıkmaz sadece bı karartı olur isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben yazıyorum kullanın gerisine karismayin haftada 3 gün yıkama yapın mutlaka bı değişiklik olcak Hindistan cevizi yağı 1 çay kaşığı greyfurt esensiyel yağı 1 çay kaşığı karıştırıp kel olan bölgeye sürün 20 dk bekletin sonra sabunla yıkayın eyer kellik büyükse 2 kaşık eşit miktarda yapın sürün gerisine karismayin önceden karıştırılmış raflarda bekleyen karışımlı şampuan almayın çünkü bunların içinde iyot olmaz iyotun olmadıgi sabunlu karışımın ömrü 3 gündür daha fazla kendinizi kel etmeyin olanıda dokmeyin

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
8/18/2018 delete

Nasıl yüzde 60 ına kavustun şöyle bizde yapalım

Yanıtla
avatar
Melek
Admin
8/19/2018 delete

Fatih denen kişinin şampuanını üst komşum kullanıyor saçı çıkmadı ama eskiye göre baya canlı ve dolguluk var 3. Ayına girecek

Yanıtla
avatar
Feride
Admin
8/19/2018 delete

Sana inandım suan daha erken bir şey demek için ama saçlar canlanmaya başladı eski kul rengi saç siyahlasmaya başladı ama dökülme devam ediyor henüz 1 hafta oldu sence daha iyi olur mu

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
8/22/2018 delete

Bu eczaci acaba gercekten tedaviyi buldu da baska yollarla öldürüldü mu

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
8/27/2018 delete

Sarımsak-Süt karışımı güzel gibi duruyor ben Tatlı badem ve hint yagı uyguluyorum bunların içine sarımsağı dövüp suyunu eklesem olur mu her zaman evde süt bulunmuyor

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
8/28/2018 delete

Bu yağın içindekiler nedir acaba biri söyler mi veya bu eczanede varmı arasak öğrenebilir miyiz

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
8/30/2018 delete

oLABİLİR !!!

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
9/08/2018 delete

Ben kullandım bir işe yaramadı muhtemel urunu satan kişilerin yorumu olabilir.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
9/08/2018 delete

Abi o hazineyi gtne mi sokacan.Millete faydalı olda hayır duası alır belki cennete gidersin. Ne insanlar var amk yiryıldır sallıyormuş.

Yanıtla
avatar
Mamoş
Admin
9/10/2018 delete

Merhaba arkadaşlar hilal nicki ile yorum yapan ablamın tavsiyesi üzerine fatih abinin şampuanını aldım 1. ay bitmek üzere dökülme durdu baya kalınlaştı saçlar ufak ufak tüyler de başladı bakalım ne olacak 1 yıl kullanmak istiyorum saç dökülmesine ilaç arayanlar için mükemmel bir şampuan kokusu ayrı bir güzellik doğal olduğu çok bariz belli çünkü tanecikler baya var içinde

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
9/18/2018 delete

Saçlarım dökülüyor tek sarımsak kullandım ama işe yaramadı yardımcı olun lütfen

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
9/23/2018 delete

Bingöllü fatih abinin losyon ve şampuanları çok etkili kendim kullanıyorum saçlarım çıktı az önce benim gibi kullananları ararken buraya geldim yorumlar da çok Bingöllü fatih abi yazıldığı için Google inç sıralamaya almış başarılı ürün böyle kendinden bahsettiriyor

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
10/20/2018 delete

Fatih abi losyon da yaptı ikisi birden 1 ayda siyah kılları gözle gösteriyor googlede bingöllü fatih şampuan yazın çıkar iletişim

Yanıtla
avatar
Nurettin yıldız
Admin
10/25/2018 delete

Fatih abinin losyon ve şampuanı hakkında internette araştırma yapıyordum buraya geldim diğer arkadaşların yazdığı gibi şampuan ve losyon kesin çıkarıyor 1 ayda arkadaşlar

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
10/28/2018 delete

Dikkat ederseniz yorumların bazıları çok basit ve sizi birşeyler almaya itiyor, özellikle o fatih denilen kimse, burada onun adına yorum yapabilir.Yani aldanmayın

Yanıtla
avatar
11/03/2018 delete

Sa dostlar bütün yorumları sıkılmadan okudum ve farkettim ki Bingöllü fatih efendi burayı kendi sayfasına çevirmiş. Farklı farklı isimlerle kendi SÖZDE şampuanını reklamını yaparak övüp insanları salak yerine koyuyor. Böyle yorumlara İNANMAYIN !!!!

Bu kardeşinizin denemediği yöntem kalmadı saç ekmekten çekiniyorum çünkü YouTube videolarında birçok insanın başına gelmeyen kalmadığını gördüm ve o gün bugündür saç çıkarmak için her yolu deniyorum.

Doğu ve güneydoğu bir ilaçtır almış başını gidiyor kim yapıyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama kullanan herkes saç çıkardığını söyleyince bende inanmayarak aldım. Kutusu bana pahalı geldi çünkü 200 TL 45 gün sürüyor ilaç. 07 Mayıs 2018 de ürünü ilk defa kullanmaya başladım. İlk 2 ayda sarı sarı saçlar çıkmaya başlayınca ilaca inancım arttı 4 kutu kullandım ve inanılmaz bir fark var eski ile şimdi arasında. Eniştem ve abim de benim tavsiyemle aldı onlarda da çıkınca gerçekten inanmaya başladım bu ilaca.

Size şunu söyleyeyim ilaçla hiçbir ilgim yok umrumda da değil saçımı çıkarsın yeter. Ama dürüst olmak lazım ben 10 kutu birlikte sipariş alınca bir tane bana bedava veriyor adam. Öğretmenim ve çevremdeki tüm öğretmen arkadaşlarıma ben temin ediyorum. Ancak alacak arkadaşlara şimdiden söylüyorum saçınız çıkarsa ki çıkacak bana dua borçlusunuz ona göre... Saygılarımla mailim budur girisimcitayfa@gmail.com

Yanıtla
avatar
Nurettin yıldız
Admin
11/08/2018 delete

Girişimci tayfa buraya bende yorum yaptım. Fatih abinin ne isteği nede yönlendirmesi ile oldu. Adama senin yorumunu sordum sayfayi dahi bilmiyor adam. Sen neden insanların günahını alıyorsun. Bingöllü fatih abinin losyon ve şampuanlarını kullanan insanlar illaki internette arama yapıyorlar. Googlede bingöllü fatih şampuanları yaz bakalım hangi sayfa çıkıyor. Burası çıktığı içinde girdim yorum yaptım. Adamın bir günahı yok. Alakası da yok.

Gelelim bahsettiğin ilaca zaten bu ilaç bingöllü fatih abinin yapıp türkiyenin dört bir yanına toptan ve parakende olarak sattığı ilaçtır. Uyanıklar alıp içerisine başka şeyler katip insanlara bahsettiğin fiyattan satıyorlar. Ben kendim maalesef 660 tl ödedim. Daha sonra yaygara çıktı bu ilaç bingöllü fatihin ilacı diye. 1 adet siparis verdim. Ürün geldi ve bahsettiğin ürün ile kokusu dahi aynı. 4 ayda aldığım etkiyi bingöllü fatih losyonu ile 1 ayda aldım. Biraz araştırın internette bahsettiğin ilacı kullanan çoğu insan suan orjinali olan yani bingöllü fatihin ilacına geçtiler. Üstelik 80 Tl'den satıyor fatih abi. Oysa bahsettiğin şahıslar örneğin 1 kutu losyonu ikiye bölüyor. Bunlara başka şeyler ekleyip 2 kutu yapıyorlar. 40 Tl mal olan ürünü 220 Tl satıyorlar ve orjinal üründen 2 ayda alacağını sonucu bunda 4 ayda alıyorsun. Var mı böyle çakallık. Hem insanlara tavsiye ediyorsun hemde mail birakiyorsun. Etekleriniz tutuştu yanın yanabildiginiz kadar lakin her cirpinista biraz daha yanacaksiniz. Maalesef millet uyandı .

Yanıtla
avatar
Metehan
Admin
11/08/2018 delete

%100 yeni saç çıkaran ilaç var. Ben kendimde kullanıyorum. Çevremë de alıp satıyorum. Fiyatı da çok uygun. Benim saçlarımı gören çevre arkadaşlar istiyor. Şimdi gezinirken burayı gördüm. Bingöllü fatih saç yazdım burasi çıktı. Yine diyorum kesinlikle almayın sadece takip edin zaten alırsınız
Arkadaşlar size bir ürün söyleyeceğim. Gidin alın demiyorum sadece araştırın. Bingöllü fatih beyin şampuan ve losyonu yüzde yüz çıkarıyor. Yine diyorum almayın gerçekten almayın girin adamın youtube videolarına bakın videolar altında yer alan yorumlara bakın. Ordan adamın instegram ve facebook hesaplarına bakın. Sayfaları takip edin sadece 1 ay. Düzenli paylaşım yapıyor. Oda yetmez sayfada kullanan insanlar yorum yapıyor ekleyin danışın sorun yine almayin kardeşim. Çünkü alın dersem sanki küfür edecek insanlar var gibi.

http://facebook.com/saccikaransampuan bu facebook instegram da saccikaransampuan

Yanıtla
avatar
Buğra
Admin
11/08/2018 delete

Bingöllü fatih doğuda yaşayan kaliteli birisi bir ilaç yapıyor şampuan ve losyon aslında 3 ay önce burda kendisinden bir kaç kişi bahsetmişti aklımda kalmıştı 20 gün önce tekrar girdim araştırdım buldum 14 gün oldu losyon ve şampuan kullanıyorum dökülme durdu olan saçım baya kalın oldu henüz Tüylenme yada kıllanma yok ama çıkacağı bariz belli çünkü eşimde söylüyor bir kaç arkadaşta boya mi yaptın diye soruyorlar ben internette pek yorum yapmam sırf ben gibi insanlar için yapıyorum fiyatta uygun şampuan 40 losyon 85 tl 125 tl yapıyor alıp kullanın 1 er kutu görün alan arkadaşlar bana da cevap yazsın lütfen

Yanıtla
avatar
Seyfettin Pamukçu
Admin
11/09/2018 delete

Bingöllü fatih şampuan yazdığın zaman burasi çıkıyor ondan olabilir adamın ürünü baya tutuldu ondan olabilir bende şimdi denk geldim youtubede yorumum var sayfa

Yanıtla
avatar
Hayati övgün
Admin
11/10/2018 delete

Bingöllü fatih losyon ve şampuanını komşu 2 ay civarı kullanıyor adamın saçı çıktı gerçekten bende yarın alacağım bakalım acaba bende etki eder mi göreceğiz baya araştırdım Internette hemen hemen herkeste sonuç veriyor gibi görünüyor herkes öyle belirtiyor öyle ki çoğu kişi bunu alıp içerisine başka şeyler koyup 200 300 tl satıyorlarmış üstelik 1 kutudan 2 tane yapıyorlar ve hem fazla Fiyat hemde daha az etki o nedenle dikkatli olalım biri bana 190 Tl satmak istedi Bingöl'den geliyor bende 10 tl kazanıyorum dedi mavi renkli bir sişede sayfasına baktım fatih abinin 85 tl zaten satiyor internetten anlamasam geçirecekti adam bana ne günlere kaldik be adam yok artık

Yanıtla
avatar
Gizem
Admin
11/13/2018 delete

Bu ürünü kullandık hiç bir işe yaramadı aksine saçlarım daha berbat oldu sandulac hakkında forumda altına birisi Bingöllü fatih losyon ve şampuanından bahsetmişti son çare ona geçtik eşimle 2. ayımız çok şükür eski saçlar geliyor bu adamın ürünü üzerine ürün yok kullanmadığım hiç bir şey kalmadı son çare dedik sonuç başarılı erkekler ve bayanlar için ayrı ayrı yapılıyor

Yanıtla
avatar
Mevlüt karacan
Admin
11/15/2018 delete

Ne denediysem boş çıktı Bingöllü fatih beyin ilacı iyi iş çıkarıyor 68 gün oldu kullanıyorum baya saçlarım çıktı 6 ay sonra umuyorum ki tamamen kapanacak

Yanıtla
avatar
Dilara
Admin
11/17/2018 delete

2 aydan fazladır blogun yorumlarını takip ediyorum özellikle fatih beyin şampuan ve losyonu için acaba yeni yorumlar olacak mı diye sonunda yorumlarınıza bakarak erkek arkadaşıma aldım onu kobay ilan ettim ;) baya fark edince bende başladım inanması zor ama gayet başarılı bildiğin saç çıkıyor hepinizden allah razı olsun yıllarca verdiğim paralara üzüldüm hepsi iddaasını yerine getirmeyen aksine daha kötü yapan ürünlerdi bende erkek tipi saç dökülmesi vardı bir bayan olarak cok üzülüyordum on taraf baya seyrek olduğu için mecbur kalıp denedim Çeşke daha önce güvenip alsaydım :( tereddüt eden arkadaşlar deneyin korkmayın farkı kısa sürede görürsünüz erkekler yine neyse ama bir bayan için gerçekten çok üzücü bir durum anlatamam size hepinize ve Fatih beye çok teşekkürler ileri ki aşamalar da tekrar yazacağım

Yanıtla
avatar
Metin ışıkdemir
Admin
11/19/2018 delete

Arkadaşlar bingöllü fatih dedikleri adamın saç çıkaran ilaç ı çıkarıyor doğru diyorlar biraz araştırın 14 günde saç çıkaran ilaç dedikleri bu ürün ilk çıktığında aldım solüsyon ile birlikte 3 ayım doldu Arka kısım tamamen kapandı suan önler kapanma aşamasında

Yanıtla
avatar
Oktay yalçın
Admin
11/20/2018 delete

Abi aldım 9 gün oldu baya kalın oldu saçlarım dökülme hiç yok suan seyrek yerler tüylendi bu formül bariz çıkarıyor bingöllü fatih efsane olacak yazıyorum buraya

Yanıtla
avatar
Zahir erarslan
Admin
11/21/2018 delete

Adamın çokta ihtiyacı var zaten şampuan ve losyon sonuç verdiği için herkes adamı konuşuyor ne salak insanlar var ya

Yanıtla
avatar
Memati taş
Admin
11/26/2018 delete

Bingöllü fatih saç çıkaran serum üretiyor yeni başladım ufak kıllar çıkmaya başladı araştırın biraz

Yanıtla
avatar
Buğra
Admin
11/28/2018 delete

Arkadaşlar size 15 gün önce yorum yazmıştım merak edenler için tekrar yazayım tam 1 ay doldu bariz şekilde kıllar ortaya çıktı fatih abi saçımın yeni halini facebook üzerinde paylaştı bakabilirsiniz saç çıkaran serum ve şampuan herkes alsın paranızı başka yerlere çöpe atmayın

Yanıtla
avatar
Serdar yayık
Admin
11/29/2018 delete

Bende Bingöllü fatih abinin şampuan ve solüsyon kullanıyorum suan için bir şey demek için çok erken aka belirtiler var ise yarayacak gibi daha 10 gün oldu

Yanıtla
avatar
Cuma karakopru
Admin
12/01/2018 delete

Ben Bingöl'de yaşıyorum fatih abinin losyon ve şampuanı çıkarıyor 1 ayda kıllar görülüyor isteyen varsa Bingöl eczanesinde satılıyor Bingöl'de yaşayan Bingöl eczanesinde alabilir şehir dışında olanlar direk kendisi ile iletişim kurabilir 05321680531 tlf numarasi bu yorumuma bakarak alacak arkadaşlar beni söylerse sevinirim cuma karakopru önerdi diye pişman olmazsınız deneyin görün

Yanıtla
avatar
Eylül
Admin
12/04/2018 delete

Hani bazı saç çıkaran şampuanları kullanıp bırakınca saçlar tekrar dökülüp eski haline dönüyormuş ya Bingöllu FAtih beyin yaptığı sampuanla da aynı sıkıntıyı yaşayan var mı çok merak ettim yorumlar çok olumlu ama bu yönde bir yorum göremedim

Yanıtla
avatar
Prof. Dr. Haldun üstüner
Admin
12/04/2018 delete

Eylül hanim , Merhaba. Fatih bey'in şampuan ve solüsyon formülünü kullanmadım. Ama baya eş dost kullanıp memnun olduğunu saç çıkardığını söylüyorlar. Bende uzun zamandır araştırıyorum ve açıkçası buraya gelen yorumları günlük takip ediyorum.

Sizin sorunuza ben söyle cevap verebilirim. Saç çıkaran ürünler kullanıldığı zaman saçın tamamen gelişmesi lazım. Misal kullandığınız bir ürün Tüylenme yapıyor. Bu evrede bırakırsanız kısa süre içerisinde tekrar dökülecektir. Veya Tüylenme evresinden sonra kıllara dönüştü. Bu kıllar ufak ise bunlarda bırakınca dökülecektir. Ama uzun vadede her ne kullanıyorsanız saçlar dökülmemiş eski saçlarınız halini alır. Bu evrede kullandığınız ürünü kullanım dozajini düşürerek azaltıp bırakmanız gerekir. Aksi halde aniden bıraktiginiz an saçlar strese gireceği için tekrar dökülür. Bu evre de ilk 2 evre gibi haftalik dökülme olmasa da 1 kaç ay sonra tekrar dökülebilir. O nedenle herhangi ürün kullanıyorsanız saçlar tamamen gelişmeli ve bu süreçten sonra günlük kullanıyorsanız her 2 günde bir kullanılmalı. Bir kaç hafta sonra 3 günde bir, yine bir kaç hafta sonra 4 günde bir böyle böyle bir kaç haftalar sonra 15 günde bir devam etmeli. Saçlar tamamen yeni haline alıştığı zaman bırakmak gerekiyor. Bu tanımım bingöllü fatih şampuan yorumları için değil genel ürünler içindir.

Misal saç ekimi yapan insanlar arasında, saç ekimi sonrası önerilen ilaçları erken bıraktığı için dökülenler oluyorken saç çıkarıcı özelliği olan ürünler de bu kaçınılmaz. O nedenle muhakkak tedavi süresini iyi analiz etmek gerekir.

Bunu yanı sıra kel olmayan ama saç dökülmesi sorunu nedeni ile kullanan insanlar bıraktığı zaman dökülmeleri devam eder. Çünkü, bakımı düşen saç tekrar stres yaşar. Buradan çıkacak sonuç herhangi bir ürün kullanıyorsanız dökülme durdu ise bunu saçınıza indire indire kullanımı düşürüp hangi aralıklarla kullanımda saçların artık dökülmediğini tespit etmek gerekiyor. Ona göre aynı aralıklarla kullanmak gerekir. Saç bakım ister emek ister. Maalesef , bakımına önem vermeyen insanlar saç konusunda ciddi sorunlar yaşar. Fatih beye başarılar dilerim. Kellik problemim yok. Lakin merakla takip ediyorum. Baya insan memnun görünüyor. Real hayatta dahi baya kişiden olumlu sonuç alındığını duyuyoruz. Bir kaç saç ekim merkezi müşterilerine yaralar kapandığı zaman şampuan ve losyonu öneriyor. Ürün suan halen gelişim aşamasındaymış. Yazılarımı okursa eğer bilmesini isterim ki her türlü maddi ve manevi desteklerim onunla olacaktır.

Yanıtla
avatar
Imparator kadir
Admin
12/07/2018 delete

Fatih abinin ürettiği saç solüsyonu ve doğal şampuan birlikte kullanımda çıkarıyor arkadaşlar 2 ayı devirdim bariz fark var saç ekimi yaptığımı soruyor arkadaşlar :) bende buradaki yorumları görüp aldım allah sizden razi olsun arkadaşlar daha önce bioxine dünyanın parasini verdim suan kendimi enayi gibi hissediyorum neyse saçlar geliyor gerisi önemli değil fiyat uygun 100 tl alın görürsünüz sonucu

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
12/09/2018 delete

Nasil ulasabiliriz?

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
12/09/2018 delete

Neden ulaaacaz beyler

Yanıtla
avatar
Tayyip Alaçatı
Admin
12/11/2018 delete

Kullananlar yorumları çok iyi olduğu için aldım daha 20 gün oldu tüylenme başladı inşallah kıla dönüşür bekliyorum saç çıkardığı bariz belli bingöllü fatih yolun açık olsun reisim

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
12/12/2018 delete

Saçlarım da dökülme var açılmalar da olmaya başladı doktora gittim testler yaptırdım ama hiçbir sorun çıkmadı. Saç çıkarıcı keratin seti kullanmaya başladım tavsiye üzerine saçlarım da dökülme durdu açılmalarda da etkisi olmaya başladı. Bu kadar zaman dökülme ve açılmayı boşa takmışım kafama saç çıkarıcı titanyum seti çözümmüş.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
12/13/2018 delete

Her yerde ayni teraneyi tekrarlayip tekrarlayip soyluyorsunuz. Dolandirici tayfasisiniz.

Yanıtla
avatar
Hamit
Admin
12/13/2018 delete

Titanyum denilen seti kullandım dediğini aksine daha fazla döktü yalancılar hakkımı helal etmiyorum size suan bingöllü fatih abinin şampuan ve losyonunu kullanıyorum 2. kutu bitmek üzere ufak ufak kıllar gelmeye başladı. Kimse parasini bu dolandırıcılara kaptırmasın araştırın bingöllü fatih ürünlerini yorumları okuyun bu diğer ürünler hep aldatma

Yanıtla
avatar
Oral
Admin
12/13/2018 delete

Bu sahtekarlara inanmayın bende Mardinde midyat da oturuyorum bahsettikleri ürüne gücüm yetmedi nette fatih aBiden millet bahsediyordu fiyat uygun olduğu için aldım kokusuna kadar aynı ürün fatih abinin şişesini alıp 2 hatta 3 e bölüyorlar içine başka sıvılar atıp millete yüksek fiyata satıyorlar şerefsizler inanmayan varsa şu ürünü kullananlar fatih abinin ürününü alıp karşılaştırın aynı ürün olduğunu anlarsınız üstelik 90 günde alacağın sonucu 1 ayda alırsın fatih abinin ki ile orjinal ürün alın derim

Yanıtla
avatar
Ismail balon
Admin
12/13/2018 delete

Bende bugün aldım kardeş 05321680531 whatsapptan yazın çünkü 2 gün baya aradım yogunluktan cevap vermiyor ha birde facebook sayfası var saç çıkaran şampuan göz atın

Yanıtla
avatar
kenan
Admin
12/13/2018 delete

söyledikleriniz çok mantıklı size katılıyorum verdiğiniz bilgiler için teşekürler anlattıklarınızı aynen uygulayacagım

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
12/13/2018 delete

Saç diplerimde kaşıntı ve pullanma var uzun zamandır. Birçok şey denedim artık kızarıklıklar oluyordu saç diplerimde ara ara sivilcelenme oluyordu. Cildiye doktoru bir arkadaşım var bana doğal keratin önerdi saç çıkarıcı titanyum seti aldım kullanmaya başladım saç diplerim de bir sıkıntı kalmadı çok rahatım artık. Hafif dökülme kaşıntı falan hepsi geçti.

Yanıtla
avatar
Arif çakmak
Admin
12/14/2018 delete

Buğra ilk yorumunu görüp inanarak aldım bir ay bitmek üzere ufak ufak kıllar geliyor hadi hayırlısı inşallah daha iyi olacak sana bir sorum var acaba kaç ay sonra tamamen saç derisi kapanır. Sana ve Bingöllü abime Teşekkürler

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
12/14/2018 delete

Face den bingöllü fatih diye yazdım bi tane kuşçu sayfası cikiyor bir de saçla alakalı sayfa buldum ama güvenemedim tamamen doğru kişiye nasil ulaşabilirim

Yanıtla
avatar
Devran Koçak
Admin
12/14/2018 delete

Arkadaşım kullanıyor başlangıçta okulda dalga geçiyorduk şimdi adamın saçları baya geldi şimdi söyledi Bingöllü fatih ürünleri araştırdım burasi çıktı birde bir kaç blog yazısı bende bugün siparis verdim gelsin sonuçları yazarım bir kaç arkadaş siparis nereden verilir demiş 05321680531 bu numarayı kullanıyor whatsappa bakıyor aradım cevap yok whatsapp yazın döner size

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
12/14/2018 delete

Kim bu bingöllü fatih bende bulamadim

Yanıtla
avatar
Buğra
Admin
12/15/2018 delete

Bingöllü fatih şampuan ve losyon detayları

saç çıkaran şampuan - Youtube saç çıkaran şampuan videosu yorumlar kısmında şampuan kullananlara ait yorumlar var.

saç çıkaran losyon - saç çıkaran solüsyon videosu yorumlar kısmında kullananlar yorumları var.

saç dökülmesine çözüm - facebook hesabı şampuan ve losyon kullananların yorumları saçı çıkan arkadaşların resimleri ve güncel paylaşımlar yer alıyor.

saç çıkaran şampuan ve losyon - instegram hesabı şampuan ve losyon kullananların yorumları saçı çıkan arkadaşların resimleri ve güncel paylaşımlar yer alıyor. Lakin facebook üzerinde daha sık paylaşım yapıyor. Instegram sanırım pek anlamadığı için yada sevmediği için facebook daha çok paylaşım var.

Telefon numarasi : 05321680531 lakin whatsapp üzerinden cevap veriyor. Mail adresi felan bilmiyorum. Kalın sağlıcakla

Yanıtla
avatar
Eren
Admin
12/15/2018 delete

Metehan kardeşim yorumun bana çok samimi gelmişti sana güvenerek aldım 10 gün oldu tüylenme başladı ama var olan saçlarım çok kalın olmaya başladı. Ben fatih abinin dediği gibi sabah uyandım zaman kuru saça dermaroller vuruyorum sonra losyonu iyice deriye yediriyorum. Akşam yatarken lavaboda önce temiz su ile yıkıyorum sonra tarıyorum sonra şampuan sürüp kopürtüp 20 dakika bekletip yıkıyorum. Yani günlük böyle kullanıyorum doğrumudur?

Yanıtla
avatar
Izzet Ilgin
Admin
12/15/2018 delete

Arkadaşlar ben bingöllü fatih abinin saç çıkaran şampuanını 6 ay oldu kullanıyorum youtubede 6 ay önce yorumum var bakabilirsiniz. Şimdi 2 ay oldu saç çıkaran serum kullanmaya başladım saçlar kapanma aşamasında fatih abi facebook hesabında paylaştı bakabilirsiniz bu iki ürün birlikte muazzam şekilde saç çıkarıyor bence hepiniz sahip çıkın bu adama çünkü bu Türklerin dünyaya bir tokatı olabilir. Bende şimdi bir blog sayfası kurdum orada fatih abinin ilacı hakkında bilgiler veriyorum saç çıkaran ilaç adlı bloğa göz atabilirsiniz. 1 ay sonra blogumda tüm aylara ait resimleri paylaşacağım. Göz atarsınız

Yanıtla
avatar
Rıfat demircan
Admin
12/16/2018 delete

Kellik ilacı bulundu arkadaşlar Bingöllü fatih beyin saç çıkaran solüsyon ve saç çıkaran şampuan birlikte kullandığınız zaman kellik tarih oluyor. Bir kaç yerde okudum insanlar 3 günde saç çıksın istiyorlar mantıklı olun saçı sıfıra vurduğun zaman dahi 20 günde beliriyor. Ilacı 70 gün düzenli kullanın ondan sonra kıllar gözle görülüyor ben 90 günü tamamladım arka üst kapandı önden sol taraf kapanmak üzere sağ taraf yeni yeni belirleye başladı kellik ilacı bulundu korkmadan deneyin şüphesi olan adamın facebook sayfasına baksın saç dökülmesine çözüm yazın çıkıyor feyste

Yanıtla
avatar
Mamoş
Admin
12/17/2018 delete

2 ay şampuan son 1 aydır solüsyon kullanıyorum fatih abinin bu iki ürünü ile tüyler siyah oldu arkadaşlar yüzde 60 civarı kapanma var 1 ay sonra tekrar yazarım muhakkak kullanın güvenle alın

Yanıtla
avatar
Ahmet bağtin
Admin
12/19/2018 delete

2 ayı bitirdim ufak ufak kıllar çıkmaya başladı fatih abi çok güzel bir ilaç yapmış teşekkür ederim

Yanıtla
avatar
Jertenkele
Admin
12/20/2018 delete

Bingöllü fatih kendisi gibi kaliteli bir ürün yapmış herkes kullanmalı arkadaşlar benim de yeni tüyler ortaya çıktı 20 gün oluyor 3 ayı doldursun tekrar sonuçları yazarım çok ürün kullandım 20 günde tüylenme yapan bir ürün görmedim gayet başarılı bir iş çıkarıyor

Yanıtla
avatar
Davut ökçe
Admin
12/22/2018 delete

Bingöllü fatih saç çıkaran serum ve şampuanı çağ açıp çağ kapatacak göreceksiniz gerçekten çıkarıyor arkadaşlar bu bir devrimdir

Yanıtla
avatar
Atakan varol
Admin
12/22/2018 delete

Benim de çıkmaya başladı hayırlısı bırakınca inşallah dökülmez tekrar

Yanıtla
avatar
Gizemli adam
Admin
12/24/2018 delete

Fatih abinin ürünlerini bende kullanıyorum saç çıkarıyor arkadaşlar googlede biraz araştırın derim

Yanıtla
avatar
Fadıl Arslan
Admin
12/28/2018 delete

Metehan ne yalan söylim inanmadım sana başta ama bir kaç yerde daha Bingöllü fatih saç çıkaran losyon yorumları görünce aldım. Daha 35 gün oldu. Dökülme devam ediyor ama oldukça kalınlaştı saçlarım. Boşluklar da ufak kıllar belirmeye başladı. Fatih abinin dediği gibi sanırım dökülme sebebi yenilemesi. Cansız saçlar dökülür yenisi çıkar dedi. Bu kadar dökülmeye rağmen aynada bakınca baya kapanma görünüyor. Saçlar kalınlaştığı için baya sık görünüyor. Ufak kıllar 90 günden sonra büyüyormuş. Hiç aksatmadım 100. Günü bekliyorum tekrar yazarım. Bu arada çok sağol kardeşim yorumunu destekler yorumlar gördüğüm için aldım. Sen olmasan yine boş ürünlere para vermeye devam edecektim.

Yanıtla
avatar
Faruk Giray
Admin
12/28/2018 delete

Ilk yorumumdan 6 ay geçti. 5 ay şampuan kullandım. 4 ay oldu fatih abi solüsyon çıkardı. Onu da 4 ay oldu kullanıyorum. Valla inanılması zor ama suan bildiğin saçlarım kapandı. Çıkan saçlar henüz tamamen kalın olmadığı için saç ekimi görüntüsü veriyor. Kaç tane arkadaşa önerdim ama inanmadılar saç ekimi yapmışsın dediler. Fatih abi şu sıralar patent başvurularına hazırlanıyor. Güzel de bir isim bulma aşamasında inşallah onay aldığı gibi mardinde ana bayi olacağım. Burada baya kişi kendisinden alıp satıyor. 100 tl aldıkları malı kimisi 150 kimisi 200 kimisi 300 Tl fiyatlara satıyor. Gerçi şişeleri farklı bir kaç kez fatih abiye söyledim ama sorun olmaz dedi aldırmadı. Dikkat edin 120 tl'den fazla vermeyin. Piyasadaki tüm losyonlar fatih abinin losyonudur. Herkes toptan alıp farklı şişeye çekiyor. Kimisi millet uyanmasın diye rengini değiştiriyor. Alan arkadaşlar daha önce bunlardan kullandı ise dikkat etsin kokusu dahi aynı. Üçkağıtçılara denk gelmeyin. Batman urfa Diyarbakır Mardin midyat Kızıltepe ve diğer batı şehirlerin de durum böyle millet yeni yeni uyanıyor aman ha dikkat edin üçkağıtçılara fazla para vermeyin. Ilerleyen günler de duruma göre tekrar yazarım. Hoşçakalın

Yanıtla
avatar
Efecan
Admin
12/28/2018 delete

Adsız lan aklımı karıştırdın almadım ürünü başka yerler de daha denk geldi ne olacaksa olsun dedim 25 gün oldu saçlar bildiğin coştu He desen kıl çıktı mı suan için yok ama tüylenme başladı olan saçta baya kalın oldu bu bile kapatmaya yaradı yani senin gibi bir mikrop olmasa suan 2. ayı doldurmuş olacaktım ve siyah kıllar çıkmaya başlamış olacaktı bayılıyorum şu milletin kullanmadıkları ürünlere yorum yapmasına dua et bayanlar var burada yoksa sana dümdüz giderdim sırf senin için girdim tekrar siteye valla söylemesem içimde kalır bari bir şey yazayım. Dingil embesil şizofren allah seni bildiğin gibi yapsın köpek herif

Yanıtla
avatar
Efecan
Admin
12/28/2018 delete

La olum milletin aklını karıştırmayın kimse bir başkasına boş yere cümle dahi kurmaz bırak yazmayı aklımı karıştırdınız almadım suan 25 gün oldu kullanıyorum saçlar baya düzene girdi kalın oldu bu yazını okumasaydım senle Adsız denen kişinin suan 2 ay dolmuştu ve daha çok ilerleme elde etmiştim adamın ürünü etkili ki millet yazıyor ayıp yahu reklam yaptın eyvallah ama adama niye laf atıyorsun bir girin internet denen nimet var her yerde millet Bingöllü fatih abinin losyonu hakkında konuşuyor bir inceleyin yahu onu da geç facebookda adam yüzlerce kullanan resimleri paylaşmış onlara da bakın millet iftira atmayın onu geçtim benim gibi insanları mahrum edip hakkına girmeyin bu hastalık belki sende yok ama bizde var ne büyük dert bilemezsin o yüzden yorum yazarken menfaat Gözetmen hos değil çarşın pazar olsun ama bunu bir başkası üzerinden yapma hoş değil

Yanıtla
avatar
saç çıkaran solüsyon
Admin
12/28/2018 delete

90 gün oldu fatih Beyin saç çıkaran solüsyon ve saç çıkaran şampuan ve dermaroller birlikte kullanıyorum. Dün saçıma ait resimleri paylaştı facebookta girin farkı görün arkadaşlar

Yanıtla
avatar
Saç çıkaran losyon
Admin
12/29/2018 delete

Bu fatih denilen abimize nasıl ulaşabilirim arkadaşlar ? Saç çıkaran losyon ve şampuan almak istiyorum

Yanıtla
avatar
saç çıkaran formül
Admin
1/04/2019 delete

Bingöllü fatih beyin ürünlerini google'de araştırın kesin saç çıkaran ürünler baya paylaşım var

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
1/08/2019 delete

Bende almak istiyorum

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
1/09/2019 delete

bingöllü fatih abinin şampuanı çok güzel kokuyor valla biraz tereddütte aldım..2 gündür kullanıyom ve yatmadan önce 1 diş sarmısak yiyorum sifa niyetine şuan çok memnunum minoxil denen gavatın yüzüne döngüden saçlar gidip geliyor gıcık oluyodum ondan da kurtuldum sayesinde Allah razı olsun...şuan önceden elde ettiğim küçük kılların siyahlaştığını görüyorum onun için çok mutluyum..inşallah bunlar saç olacak dermorel çok iyi 2 günde bir yapıyorum cilde zarar vermesin diye ama çok etkili ilerleyen zamanlarda günde bir yapcam suan cildi alıştırıyorum... saçlarım 5 numara gibi 3 vurma düşüncem var etkisi artsın diye losyon güzel ama hertarafa sürmeyin sadece kel kısmınıza sürün ayrıca ben haftada bir sarmısak ezip kafaya sürüyom 2 haftadır bunun kıl çıkardığını farkettim küçük eğer bingöllü fatih abinin malzemeleri bunları büyütür yeşertirse ne mutlu bana .....daha 2 gün oldu 1 ayda sonuç alırsam ne mutlu bana inşallah :) en azında kısa sık saçla gezmek bile beni mutlu etcek.....

Yanıtla
avatar
saç çıkartan serum
Admin
1/10/2019 delete

Buğra önceki yorumuna bakıp aldım kardeşim daha 20 gün oldu küçük ufak kıllar belirmeye başladı sence serum bunları ne kadar sürede eski haline dönüştürür

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
1/11/2019 delete

Arkadaşlar ama ilk ay çok döküyor diyolar doğrumu saç yok zaten 0 kabak olmayak

Yanıtla
avatar
Ali
Admin
1/18/2019 delete

Daha önce 2 kutu başka yerden aldım açık mavi idi 350 tlden verdiler meğerse ürünü yapan fatih abiymiş 130 tl aldım bugün şerefsizler fatih abiden alıp içine su atıp 2 3 adet çıkarıyorlarmış bu dünyada adam kalmadı

Yanıtla
avatar
Tufan turan
Admin
1/20/2019 delete

Benim saçlar çıktı 7 ay oluyor kullanıyorum bırakmak istedim ama fatih abi biraz daha kullan henüz tamamen kalınlaşmamış dedi eğer bırakınca dökülmezse bu ilaç dünya markası olur

Yanıtla
avatar
Sabri Tunç
Admin
1/23/2019 delete

Lan insan almadan önce yalan sanıyor ama çıkmaya başlayınca kendini gerizekalı hissediyor:) 45. Gün kanka kökler oluştu zaman en iyi ilaç 100. Günde görüşürüz tekrar yazarım bu arada fatih reis adamın ham maddesisin

Yanıtla
avatar
Üstün KOL
Admin
1/23/2019 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar
Adsız
Admin
1/23/2019 delete

Ne fatih abiymis ya sayfayi esir almis inanmayin arkadaslar heosi kendi yorumu. Kimbilir kac milyar kazanmistir mk dolandiricisi

Yanıtla
avatar
Cafer izlem
Admin
1/24/2019 delete

Faruk Giray kardeşim senin yorumuna güvenerek fatih ustadan aldım 1 ay oluyor kullanıyorum ufak kıllanmalar başladı ne zaman tamamen gür hale gelir ? Birde saç çıkaran serum ile dermaroller kullan diyorlar ama korkuyorum herhangi bir zarar verir mi kafama ?

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
1/24/2019 delete

Biraz araştırdım gerçekmiş bu durumda fatih abiden özür dilerim iftira attım bilmeden üstteki yorumu nasıl silebilirim

Yanıtla
avatar
Saç çıkartan losyon
Admin
1/27/2019 delete

Bende almak istiyorum fatih beye nasıl ulaşım sağlarım?

Yanıtla
avatar
1/27/2019 delete

Adımın yazdığı yerdeki bağlantı ile ulaşabilirsiniz. Saç çıkaran serum Bingöllü fatih'e aittir. Diyarbakır Mardin şanlıurfa gibi yerler toptan alıp su atarak 1 şişe serumdan 4 tane çıkardıkları için açık renk açık mavi oluyor. Bingöllü fatih 130 tl'den satıyor. Bunlar 110 tl toptan fiyattan alıyorlar. 7 8 defa bölenler oluyor o zaman renk yeşil ve tonları pembe ve tonları halini alıyor. 10 defa da bölünse saç çıkarıyor ama orjinal gibi kısa sürede sonuçlar vermez.

Yanıtla
avatar
Serdar yayık
Admin
1/27/2019 delete

Arkadaşlar tam 40 gün oldu. Sizler için yazmak istedim. Şuan kafamın her bölgesi yeni kıllar ile doldu. Henüz ince saçlar bunlar ama çıkartıyor. Bingöllü Fatih abi 90 günden sonra tamamen kalın olur dedi.

Yanıtla
avatar
Fadıl Arslan
Admin
1/27/2019 delete

63. Gün oldu saç dökülmesi tamamen durdu. Dolmadık yer kalmadı. Saçım zaten tamamen kel olmadığım için kapandı arkadaşlar. 1 yıl devam etmek gerekiyormuş çıkan saçların tamamen gelişmesi eski kalınlığında olmasi için aksi halde tekrar zayıf olduğu için dökülürmüş. Bir kaç ay sonra tekrar size yazacağım. Yazmamın sebebi benim ile ayni derde sahip olan insanlar eminim benim kullanmadan önceki hislerimi taşıyorlar. Yorumlara güvenmek istiyorlar ama güvenemiyorlar. Bir çoğusu paradan ziyade zaman kaybetmek istemiyor. Endişelenmeyin Bingöllü fatih losyon, şampuan ve dermaroller kullanan herkes 40 günden sonra yeni kılları gözle görüyor paranız çöpe gitmez

Yanıtla
avatar
Admin
Admin
1/31/2019 delete

bingöllü keldi resimde ama güzel bir sac ekimi yapmış videoya cekmiş youtubta izlerseniz ekim olduğunu anlarsınız

Yanıtla
avatar
Enver keskin
Admin
1/31/2019 delete

Resimleri de paylaştı adam :) ekim yapmamış videoda bariz belli ekim olmadığı ekim olan saç 2 yılda geçse belli ediyor kendini senin böyle bir yorumu yapmandaki amacın nedir ? Adam yüzlerce saçı çıkan insanı paylaştı. Yorum yaparken kendinizi alaycı duruma düşürmeyin.

Yanıtla
avatar
Pusat
Admin
2/02/2019 delete

Adam bulmuş formülü bende kullanıyorum fatih beyin şampuan losyon ve dermarolleri birlikte kullanınca şaşırtıcı bir halde saç çıkıyor.

Yanıtla
avatar
Umut Dağlı
Admin
2/06/2019 delete

Fatih reis maşallah güzel bir buluş yapmış şakaklar için kullanıyorum 140 gün oldu kapanmak üzere inanmak zor ama sonuç veriyor

Yanıtla
avatar
Yunus bulut
Admin
2/09/2019 delete

Benimde yeni kıllar çıkmaya başladı. Inşallah bırakınca dökülmez. Bingöllü fatih emeğine sağlık kardeşim

Yanıtla
avatar
Oktay yalçın
Admin
2/14/2019 delete

Merhaba 95. Gün saçlarım 1 ay sonra tamamen kapanır sanırım. Saç çıkarmak ile kalmayıp eski saçlarıda oldukça kalın yaptı. Şampuan losyon dermaroller kullanıyorum. Bir sabah bir aksam dermaroller losyon 3 5 günde bir de şampuan ile yıkıyorum.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/16/2019 delete

reklama gerek yok şişesi 400tl 2 ayda net sonuç veriyor ..

Yanıtla
avatar
Saç çıkaran losyon Mardin midyat
Admin
2/23/2019 delete

Kardeşler Mardin midyat Kızıltepe civarı kullanmak isteyen arkadaşlar olursa benden alabilir. Yada il dışından isteyen varsa gönderim yaparım. Kesinlikle su atılmamış halidir. Orjinal Bingöllü fatih beyin ürettiği losyondur. Tane 200 tl 05372032248

Yanıtla
avatar
Güven
Admin
3/02/2019 delete

Kullananlar ve kullanım hakkında bilgi için alttaki siteye göz atın saç çıkaran serum

Yanıtla
avatar
3/03/2019 delete

Bingöllü Fatih bey’in ürünleri büyük ihtimalle saç çıkarıyor gibi gözüküyor. Saç dökülmesine uğrayan ve araştırmasını yapan arkadaşlar bilir saçın erkeklik homonu vs döktüğünü.
Ürüne mesafeli davranmamın sebeplerinden biri içinde ne olduğunu bilmememiz(açıklamayabilir doğaldır ama açıklansa dahi bir çok karışım var deniliyor kimse uğraşmaz eminim satışları yine devam eder, neyse). Demek istediğim şudur ki hormonal etkilenmeyeceğimiz yada karaciğere herhangi bir zarar vermeyeceğimizin garantisi var mı Fatih beyin ürünlerinde?

Yanıtla
avatar
Teoman
Admin
3/04/2019 delete

Benimde 90 gün oluyor ilk 80 gün fatih abi ısrarla düzeni bozmadan kullan demeseydi bırakacaktım son 10 gündür saçlar çıkmaya başladı ve aniden çok gür oldu anlaşılan oki düzenli sabırlı olacaksın nimet bu kıymetini bilene

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
3/11/2019 delete

Usta saclarim dokuluyo sac cikariyo herhalde yorumlara baktim ama tedirgin oldum.1 ay icinde kullanirsam cikar mi acaba.tesekkurler

Yanıtla
avatar
Sedat atan
Admin
3/12/2019 delete

Bizde kardeşim ile nitelikte 8 ay oldu kullanıyoruz. Ilk başlarda döküyor, sanırım fatih beyin dediği gibi ölmeye mahkum olmuş saç kökleri besin takviyesi aldığı zaman en alt tabaka gelişiyor. Bu nedenle üstündeki kırılgan saçın özellikle losyon sürerken döküldüğünü görüyorsun. Sabırla kullanın derim çünkü özellikle 4. Ayda muazzam sonuçlar çıkıyor. Fatih bey bu tür açıklamalar yapmadığı için sürekli takip ettiğimden biliyorum insanlar ilk başlarda dökülmeyi görüp losyonu yarıda bırakabilir. Ama bıraktıklarında zamanla dökülenlerin oysa yenileme süreci olduğunu anlarlar. Yine tekrar kullanmaya başlarlar ama verilen o kadar emek bir an sabırsızlık nedeni ile çöpe gidiyor. Resimlerimi fatih bey facebook sayfasında paylaşmıştı görebilirsiniz. Altında adım söy adım ile yaptığım yorumdaki fotoğraf

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
3/13/2019 delete

Bu sayfaya "11/19/2017" tarihinden sonra yazılan yorumlar saç çıkaran bir losyon bulduğunu iddaa eden bir kişinin reklamını yapmaya yönelik yorumlardır. Yorumlara dikkat edildiğinde hep aynı üslub kullanıldığı ve aynı kişilerin ağzından yorum yapıldığı bariz bir biçimde görünmektedir. Bahsedilen kişinin youtube videolarında bulunan yorumlara dikket ederseniz, sadece ürünü övmeye yönelik olan yorumlar onaylanarak görülebilir hale getirilmiş. Günümüzde FDA tarafından onaylı ilaçların bile yan etkileri bulunurken, bu ürünün sadece 2 kişide (o da geçici) yanetki oluşturduğu sonrasında kendiliğinden düzeldiğinden bahsetmiş.
Gluten 'den yer fıstığına bir çok farklı gıda maddesine alerjisi olan insan var. Ancak bahsedilen ürünü kullanan hiçkimse her ne hikmetse birşey olmuyor.
Saç dökülmesi kişiden kişiye farklılık gösteren sebepler sonucunda ortaya çıkar. Bazı kişilerde genetik dökülme sorunu yaşarken bazıları vücutta vitamin mineral eksikliğinden aynı sorunu yaşıyor olabilir. Yani her ilacın her kişide aynı etkiyi göstermesi mümkün değildir.
Ayrıca söylenen ürünü yapanlar acaba AGA, JAK inhibitörü, prostaglandin , Bimatoprost , Setipiprant , Alprostadil vb. şeylerin anlamlarını bile biliyorlar mı? Saç dökülmesinde mekanizma kişiden kişiye farklılıklar gösterir. Bazı kişilerde DHT hormonunun sadece scalp'ta engellenmesi yeterli olurken bazı kişilerde yeterli gelmeyebilir.
setipiprant veya ru58841 etkeni bile bir çok kişide saç dökülmesini durdurarak yeni saç oluşumunu destekleyebilir. Hem de çok çok ucuz yollu bu etkene ulaşabilirsiniz. Ancak bu etken bile yüzde yüz herkeste aynı etkiyi göstermez.
Sözün özü reklam amaçlı yapılan yorumlara inanmayın KANMAYIN!
acaba yaptığı losyona bu kadar çok güvenen kişi yaptığı satışların vergisini de veriyor mu? Sağlık bakanlığından onay almadan merdivenaltı satılan ürünlere umutlarınızı bağlamayın. Sağlığınızdan olmayın.

Yanıtla
avatar
Govanni
Admin
3/13/2019 delete

Siteye girmeyeli bingöllü umut tacirinin reklam sitesine dönmüş burası.

Videolarından anlaşılan amca birtek kendi sorununu çözememiş. Milletin sorununa çare bende diyor. :D
Video tarihine bakıyom birde burdaki reklam yorumlara bakıyom. bakıyom da bakıyom. Biri de çıkıp demiyor ki madem ilacı buldun, maden 4 ayda bilemedin 6 ayda (tamamen senin bilip bilmemenle alakalı bir durum :)) saç çıkarıyorda sen uzaydan mı geldin, sende niye fayda etmedi :D

Ne Demiş Vizontele de

Yaww Sezgin yeni bir şampuan çıkmış. Kıçına sürüyorsun, oradakileri döküp kafanda çıkartıyor, kıvırcık mıvırcık idare edecen artık. :D

Yemeyin bu reklamları millet.

Yanıtla
avatar
yakup k.
Admin
3/13/2019 delete

bingöllü fatih neden kel, 200tl losyonmu olurmus ne mal milletiz bilmiyorum. Sac cıkaran formülü bulan kişi gercek olsa cıkara bangır bangır reklamda verir haberde yapar kendini ama gel gör ki yok. Deneme amaclı ver desen onada olmaz veremem der ama 140tl ni alır 50ml zeytinyagına :)))))). Alın alın bogaziçi köprüsüde satılık mış 1milyona.

Yanıtla
avatar
3/15/2019 delete

Gerçekten bu söylenen losyonu kullanıp işe yaramadığını söyleyenler varsa durumlarını açık açık yazsın bu konuda bir kaç yorum alırsam bu losyonu için insanları uyaracağım yazımda teşekkürler...

Yanıtla
avatar
KaanTurK
Admin
3/15/2019 delete

Bende kullanıyorum bildiğiniz saç çıkarıyor kıymetini bilin

Yanıtla
avatar
Mutallip Yargıç
Admin
3/16/2019 delete

40 gün oldu ufak kıllar görünüyor umarım ileride bırakınca dökülme olmaz fatih kardeşimiz 1 yıl kullanıp öyle bırakın diyor zaman herseyin ilacı

Yanıtla
avatar
Atakan çiçekdağlı
Admin
3/17/2019 delete

Bende Bingöllü fatih losyon hakkında bilgi almak için google yazdım burası çıktı bizim tertip kullanıyor gerçekten saçı çıktı. Ilk başlarda söylediğinde gülüyorduk arkadaşlarla ama beyler harbiden çıkarıyor bende almayi düşünüyorum sonuçları yazarım

Yanıtla
avatar
Mehmet Kurt
Admin
3/17/2019 delete

Bu losyonda neymiş kullanacağım ama kimi kötülemiş kimi iyi yorum atmış aklım karıştı

Yanıtla
avatar
«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 282   Yeni›   En yeni»

Yorum yapmak istermisin?